Arkopharma

Arkofluide Spijsvertering Bio Unicadoses 10 - Arkopharma

€ 9,90

  • Incl. 6% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
CNK 3031473
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkofluide
Subgamma Arkofluide Spijsvertering
Gebruik Humaan
Inhoud 10 pc/st
Farmaceutische vorm Ampule
Type Voedingssupplement

1 UNICADOSES® 's morgens bij het ontbijt nemen. De UNICADOSES® schudden, nadien het zelfbrekende uiteinde breken zoals aangeduid op het schema. De inhoud in een half glas water of vruchtensap verdunnen (125 ml). De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden. Omwille van het natuurlijke karakter van het product, kan een lichte neerslag optreden.

Indicatie

Het gamma Arko-ampullen wordt in Frankrijk vervaardigd en heeft als roeping om het beste uit de natuur te halen en u te schenken voor uw welzijn.Het onderzoek en de innovatie – zowel in Frankrijk als internationaal – in combinatie met strikte controles staan in dienst van een natuurlijke gezondheid. De Biologische Landbouw is een soort duurzame en niet-vervuilende landbouw met productietechnieken die de vruchtbaarheid van de grond bewaren en het milieu respecteren, waardoor de kwaliteit van voedingsproducten wordt geoptimaliseerd. Rammenas (Raphanus sativus) is een dikke en eetbare wortel met een kenmerkende smaak. Artisjok (Cynara scolymus) helpt de toxines en vetten ter hoogte van de lever te elimineren. Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) is een struik met interessante eigenschappen voor de spijsvertering. Grote engelwortel (Angelica archangelica) is bijzonder nuttig bij een opgeblazen gevoel.