Ldu Belux

Uriage 1ere Eau 1 Liter + Wasolie 200 ml

€ 15,61

  • Incl. 21% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

EAU

Dit reinigingswater met Thermaal Water van Uriage en hydraterende en verzachtende bestanddelen maakt uw baby's huidje brandschoon en zacht. Subtiel geparfumeerd.

WASOLIE

Deze romige, heerlijk geparfumeerde reinigingsolie met Thermaal Water van Uriage reinigt uw baby's huidje in alle zachtheid zonder de hydrolipidenfilm aan te tasten.

CNK 3392735
Fabrikant Ldu Belux
Gamma Uriage
Subgamma Uriage 1ere
Gebruik Humaan
Inhoud 1000 ml
Farmaceutische vorm Set
Type Cosmetica

Tips EAU Met een wattenschijfje aanbrengen. Onnodig af te spoelen. tips WASOLIE Eén dosis met een beetje water laten schuimen, op de natte huid aanbrengen en masseren. Afspoelen en afdrogen zonder te wrijven. Dagelijks te gebruiken om de huid te voeden en zacht en soepel te houden.

Indicatie

eau Reinigt De bijzonder milde reinigende basis verwijdert onzuiverheden in alle zachtheid en moet niet worden afgespoeld. Kalmeert en verzacht Thermaal Water van Uriage en Aloë vera kalmeren de gevoelige babyhuid. De huid is streelzacht na het aanbrengen. wasolie Reinigt De uiterst milde zeepvrije basis met fysiologische pH reinigt de huid in alle zachtheid. Voedt De speciale olietextuur maakt de huid soepel en zacht. Beschermt Het Thermaal Water van Uriage in deze verzorging versterkt de huidbarrière en beschermt zelfs de allergevoeligste huid.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Actieve principes EAU Thermaal Water van Uriage Milde reinigende bestanddelen Glycerine Aloë vera Hypoallergeen Alcoholvrij Actieve principes WASOLIE Thermaal Water van Uriage Glycerine Milde reinigende bestanddelen Hypoallergeen Zeepvrij