Deba Pharma

Msm Arnica Creme 150 ml - Deba Pharma

€ 19,95

  • Incl. 21% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De MSM Arnica Creme kan ingeschakeld worden bij vermoeide, stramme spieren of stijfheid. Het maakt de spieren soepel en kan ook toegepast worden tijdens of na het sporten. Arnica staat gekend om het herstel van stijve en gevoelige spieren en bevordert ook de doorbloeding. Daarnaast heeft het ook pijnstillende kwaliteiten. Er zit ook Camellia Sinensis (groene thee) in verwerkt en heeft in deze Creme de volgende werking: antioxidant en antibacterieel, tegen vroegtijdige veroudering van de huid en beschermt de huid tegen invloed van de zon (zonnebrand)

CNK 3424355
Fabrikant Deba Pharma
Gamma Msm
Gebruik Humaan
Inhoud 150 ml
Farmaceutische vorm Creme
Type Cosmetica

Naar behoefte aanbrengen.

Eigenschappen

Door het antioxiderend effect kan de huidveroudering worden afgeremd. Dit is te danken aan de aanwezigheid van polyfenolen (= sterke anti-oxidatieve eigenschappen).

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Aqua MSM Amandelolie Gylcerin Sodium Polyacrylate/Hodrogenated Polydecene/Trideceth-6 Arnica Montana Camellia Sinensis (groene thee) Tocopheryl acetate Benzylalcohol Dehydroacetic acid Benzoi Acid Parfum Sodium EDTA Limonene Linalool