Aderma

Aderma Exomega Control Spray 200 ml - Aderma

€ 18,90

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De verzachtende spray is een supersnelle, 360° spray om droogheid te verminderen, ongemak en jeuk te verzachten vanaf de geboorte. Dit is de nieuwe generatie verzachtende huidverzorging voor de jeukende huid (droge huid met neiging tot atopisch eczeem). De verzachtende spray wordt in één beweging aangebracht en wordt snel door de huid opgenomen zodat u zich snel kunt aankleden. Slechts één toepassing per dag is voldoende voor een gerehydrateerde, gevoede huid¹. Een formule die voor 97% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een flacon die 100% eco-ontworpen en recycleerbaar is voor het respect van de kwetsbare huid en het milieu. Verstuiven zonder gas dankzij de 'pocket valve'-technologie en 99% restitutiegraad voor een 'zero waste'-gebaar met respect voor het milieu. Verzachtend en natuurlijk, voor nog meer verlichting en zachtheid. Rhealba Haver, van biologische teelt. Vegan Info: zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. ¹ Klinisch onderzoek naar de tolerantie en de werkzaamheid, uitgevoerd bij 21 proefpersonen. 1 toepassing per dag.

CNK 4112470
Prijs (Incl. BTW) € 18,90
Fabrikant Aderma
Gamma Aderma
Subgamma Aderma Exomega
Gebruik Humaan
Inhoud 200 ml
Farmaceutische vorm Spray
Type Cosmetica

Eenmaal per dag op gezicht en lichaam. Om aan te brengen op het lichaam, spray over het hele lichaam en smeer uit om te laten intrekken. Om op het gezicht aan te brengen, spray in de hand en smeer uit.

Eigenschappen

• JEUKWEREND: kalmeert de geïrriteerde huid onmiddellijk na het aanbrengen en vlakt irritatiepieken uit. • VERMINDERT droge huid bij volwassenen en kinderen, vanaf de geboorte, dankzij de snelle werking en de snel absorberende textuur. • RESPECTEERT de huid en het milieu dankzij de formule die voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat en de 100% ecologisch ontworpen en recycleerbare flacon.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). NIACINAMIDE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). 10-HYDROXYDECENOIC ACID. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL ALCOHOL. CETEARYL GLUCOSIDE. LAURYL GLUCOSIDE. SODIUM CITRATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE. SORBIC ACID. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM