Hoe producten zoeken?

Medibib biedt de nodige tools aan om uw zoektocht naar het meest geschikte product te vergemakkelijken.

U kunt uw producten vinden met behulp van de:

 1. Zoekbalk
  U kan zoeken op (merk)naam, cnk- en ean-code, en actief bestanddeel. De zoekbalk bovenaan elke pagina geeft suggesties en verbetert schrijffouten.
 2. Categorieën
  Aan de hand van de categorieën kan u snel producten van een bepaald type gegroepeerd zien. Dit kan handig zijn indien u op zoek bent naar een nieuw product of als u alternatieven van een product wil bekijken.
 3. Filtering
  Filtering maakt het mogelijk om uw zoekopdracht te verfijnen naar bepaalde specificaties. Zo worden enkel de voor u relevante producten getoond in het overzicht.
 4. Toon alternatieven
  Bij geneesmiddelen kan u gebruik maken van de knop ‘Toon alternatieven’ om de alternatieven* van een bepaald product te vinden.
  * Op basis van een identiek actief(-ve) bestanddeel(-len).


Medibib app

App

Zoekt u een product dat u reeds in huis heeft (gehad)? Dankzij de Medibib app was het nog nooit zo eenvoudig om snel de correcte product fiche te openen. Ontdek hier hoe dit werkt.Uw product niet gevonden?

Lukt het u niet om een bepaald product te vinden? Of kan u niet overweg met een van bovenstaande zoekmiddelen? Via de live chat kan u ons om hulp vragen.

Staat uw product niet op Medibib? Als u ons dit meldt gaan wij voor u kijken of dit product (indien gewenst) besteld en verzonden kan worden*.

*Als een medisch hulpmiddel of geneesmiddel niet gevonden kan worden via onze website maar het staat wel op onze alfabetische lijst van medische hulpmiddelen of geneesmiddelen, kan het besteld worden door contact op te nemen met ons. Wij doen dan ons uiterste best om dit product u zo spoedig mogelijk te bezorgen.