Na verkoop

Reviews

Heeft u uw bestelling ontvangen? Dan verbreken wij niet alle contact, integendeel. Wij horen namelijk graag van u of alles goed verlopen is. Wat doen we goed? Waar moeten we extra aandacht aan besteden? Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Om de reviews op een eerlijke en betrouwbare manier te verzamelen werken we samen met KiyOh. Deze onafhankelijke specialist in klantenbeoordelingen gaat op een professionele manier te werk zodat valse beoordelingen zoveel mogelijk voorkomen worden, en zodat alle beoordelingen getoond worden.

KiyOh Klantbeoordelingen

Retourneren

Het is niet leuk om uw pakketje te openen en te ontdekken dat u een beschadigd of verkeerd product heeft ontvangen. Dit willen wij graag zo snel mogelijk rechtzetten. Ook als u simpelweg niet tevreden bent met het bestelde product mag u dit terugzenden.

U heeft recht op een bedenktermijn van 14 dagen. U bent niet verplicht om ons een reden van terugzending te geven. Als u niet tevreden bent, willen wij dat graag veranderen.

Uitzonderingen
  • Geneesmiddelen voor menselijk gebruik kunnen niet teruggenomen worden, behalve in geval van gebrek.
  • Artikelen die omwille van de hygiëne niet geruild kunnen worden en waarvan de verpakking is geopend zoals tandenborstels, scheer-, of epileerapparaten.
  • Verbruiksartikelen zoals voeding en cosmetica, waarvan de verpakking is geopend, kunnen niet worden teruggenomen.
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen kunnen ook niet worden teruggenomen.

Neem contact op met ons bij vragen of twijfels over het terugzenden van uw product.

Hoe?

Als u de goederen terugstuurt, moet dit samen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
Van zodra wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, zullen wij deze terugbetalen.

Om uw herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan u het hieronder vermelde digitaal formulier invullen. Wij zullen u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.
Digitaal formulier herroeping


Garantie

Wij hanteren de wettelijke minimumgarantietermijn van twee jaar voor gebreken of defecten aan consumptiegoederen (als deze normaal gezien twee jaar meegaan). Dit is dus van toepassing op alles wat geen “verbruikbare” goederen zijn. Voorbeelden zijn drinkbekers voor baby’s, fopspenen en looprekken.
Lees meer over de garantie in onze algemene voorwaarden.


Klachten

Medibib is bezorgd om uw welzijn en daarom proberen wij de beste service te bieden. Toch kan het gebeuren dat wij u teleurstellen. Dan bieden wij u ons oprechte excuses aan en zetten wij dit graag recht.
Mail onze klantenservice op klantenservice@medibib.be en u ontvangt binnen de zeven dagen een antwoord.
Vergunningsnummer (APB-nummer): 211406

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via klantenservice@medibib.be. We doen er alles aan om je klacht binnen de 7 dagen te behandelen.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd. Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar de Belgische Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming.

Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de FOD Economie bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be/nl

Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr

Mochten we er samen toch niet uitkomen via onze persoonlijke klachtendienst op klantenservice@medibib.be , dan kan je als consument terecht bij Safeshops.be.
SafeShops.be zal bemiddelen tussen jou als consument en ons, indien je klacht aanvaard wordt door hen. Enkel klachten die via het klachtenformulier op https://www.safeshops.be/nl/consumers-complaints/ worden ingediend, worden behandeld. Zo beschikt deze labelorganisatie meteen over alle juiste gegevens om je klacht verder te behandelen.